Afvalpersen

De juiste en gemakkelijke oplossing voor de steeds maar groeiende berg afval is een afvalpers. Voor thuisgebruik, horeca, medisch, marine of kantoorgebruik, het maakt een wereld van verschil. Een afvalpers reduceert het volume van uw afval met wel 75 tot 90 procent. Hij is uitermate geschikt om recyclebaar afval samen te persen en hierdoor ruimte te besparen. Dit maakt de afvalpers geschikt voor een grote groep tevreden gebruikers.

TS 401 Afvalpers

De enige vuilpers die volledig van RVS is gemaakt, zowel het frame, de binnenzijde en de mantel, meer dan 20 jaar kennis en ervaring is in dit model afvalpers verwerkt.

De gebruikte materialen staan garant voor een extreem lange levensduur de voorganger van deze afvalpers haalt met gemak 15 tot wel 20 jaar, door de hoge perskracht van 4 ton wordt een enorme vermindering in volume bereikt gemiddeld worden 4-10 vuilniszakken tot een pakje van 45x40x50cm geperst.

In een 1100 liter container gaat met deze afvalpers 3300 liter afval .

In een 240 liter kliko gaat met deze afvalpers 720 liter afval.

Door het persen van het afval vermindert ook de stankoverlast.

Bovenstaande voorbeelden zijn normaal we spreken hier dus niet over de zogenaamde hoge uitzonderingen, U kunt nu zelf nagaan wat dit in uw situatie kan betekenen.

Indien u meer informatie wenst dan kunt u deze aanvragen via info@treco-star.nl of bellen met 0228.596640.


Gebruikers/Users of the TS401 garbage compactor

ITC CYCLONE
ITC CHINOOK
CALAMITY JANE


Zes zakken gereduceerd tot een