Industrieele persen
Balers
Ontwateraars

Presto mobiele compactors 
PRESTO mobiele compactors zijn ontworpen om grote volumes industriële en consumenten afval te verwerken. Iedere mobiele compactor is een vrijstaande machine die bestaat uit een compactor en een permanent aangekoppelde container. Hiermee is iedere flexibel toepasbaar en heeft u op locatie alleen een stroomvoorziening nodig om de machine optimaal te laten functioneren   Een hydraulisch aangedreven horizontale pers verdicht het materiaal rechtstreeks in de container. 

 
                  HA Serie                                         HAN Serie

 
                  HG Serie                                        HGS Serie
Klik op een foto voor meer informatie

PRESTO vaste compactor 
PRESTO vaste compactors zijn ontworpen om grote hoeveelheden afval te verwerken. Een uitgebreid assortiment aan beladingopties is beschikbaar. Denk hierbij aan liftsystemen, lopende band systemen in verschillende varianten en oplossingen door uw bedrijfswanden heen. Continu toevoer is mogelijk waardoor onze machines toepasbaar zijn in een continu productieproces. Iedere geselecteerde oplossing kan ter plekke aangepast worden aan uw wensen. Zodra de compactor zijn opslagcapaciteit bereikt heeft zal slechts de container afgevoerd worden. Hiermee betaald u slechts het daadwerkelijke gewicht van uw afval en niet alle aangekoppelde apparatuur.
 

 
                 RHD Serie                                        SHD Serie
Klik op een foto voor meer informatie


PRESTO vaste schroef compactor 
PRESTO vaste schroef compactors zijn ontworpen om fluisterzacht hun werk te doen op een minimale oppervlakte. Met extreem hoge druk verdicht hij recyclables en afval in de aangekoppelde container. Door de toegepaste perstechniek verdicht deze machine tot wel 60% meer dan een normale perscontainer. Een uitgebreid assortiment aan beladings opties is beschikbaar. Denk hierbij aan liftsystemen, lopende band systemen in verschillende varianten en oplossingen door uw bedrijfswanden heen. Continu toevoer is mogelijk waardoor onze machines toepasbaar zijn in een continu produktieproces. Iedere geselecteerde oplossing kan ter plekke aangepast worden aan uw wensen. Zodra de compactor zijn opslagcapaciteit bereikt heeft zal slechts de container afgevoerd worden. Hiermee betaald u slechts het daadwerkelijke gewicht van uw afval en niet alle aangekoppelde apparatuur. Alle schroefcompactoren worden voor het verlaten van  de fabriek door middel van lastertechniek op kwaliteit gecontroleerd. Hiermee heeft u de garantie voor een jarenlang probleemloos gebruik.
 

 
                  SP Serie                                           SPN Serie
Klik op een foto voor meer informatie


PRESTO Horizontale balers
PRESTO Horizontale balers worden gebruikt wanneer het noodzakelijk is om vast recyclable material in sterk verdichte balen te persen. De baler heeft een electrisch aangedreven hydraulische unit. Deze stuurt een horizontale compactor ram aan die het materiaal verdicht. Door deze techniek kan onze unit in ieder gewenst continuproces geïntegreerd worden. 

 
                 CC Serie                                         HPK Serie
Klik op een foto voor meer informatie


PRESTO ontwaterings schroefcompactor 
PRESTO  Ontwaterings schroef compactoren combineren twee funkties: Ontwateren en verdichten. De compactor maakt gebruik van een schroef om het volume vna het aangeleverde materiaal te verminderen en gelijktijdig het eventuele vocht uit het materiaal te persen. De mate van ontwatering bepaald de besparing op uw transportkosten. Het droge materiaal kan eenvoudig verbrand of afgevoerd worden. Onze ontwateringsmethode maakt gebruik van mechanische druk. Met deze Kampwerth technologie kan u superieure resultaten behalen. Tot 80% verdichting en ontwatering is mogelijk met een minimum aan energieverbruik. Ontwateringscompactoren zijn bruikbaar voor een breed aanbod aan toepassingen.

 
                 SEW Serie                                      SEW-L Serie
Klik op een foto voor meer informatie 


Presto Achterladers en Zijladers
Vrachtwagens voorzien van PRESTO mobiele compactoren zijn flexible en efficient in het verzamelen van afval. De inhoud van de containers (EURO vaten)  worden geleegd en daarna verdicht. Door de hoge verdichtingsgraad is de beladingsgraad van een truck sterk verbeterd.